Compania

Compania & POVESTEA SANDWICHURILOR BITE

Bite Sandwiches (SC PLEURO IND SRL) – producător de sandwichuri ambalate:

Am început activitatea în anul 1997, cu sediul în Tîrgu Mureș.

Începând cu anul 2008, la SC PLEURO IND SRL, pe lângă activitatea de distribuție desfășurată până atunci, am lansat activitatea de catering/producție de sandwich-uri și ready meal-uri printr-un program investițional de aproximativ 1,5 milioane euro, constând în achiziții de spații de producție și echiparea lor la standarde internaționale.

Devenind producători de sandwich  prin lansarea sandwichurilor si gamei de produs Bite, ne-am conformat tendințelor din această industrie și am pornit la drum cu un obiectiv clar: acela de a oferi clienților sandwichuri gustoase, sănătoase, ușor de consumat și mereu în pas cu evoluțiile culinare. Inovația a fost permanent prezentă în produsele pe care le-am dezvoltat.

Cea mai nouă contribuție în acest sens este Pâinea Bună. Rezultat al cercetărilor pe care le-am derulat pe timp de 2 ani pentru a putea oferi în sandwichurile noastre o pâine sănătoasă, fără E-uri, conservanți și grăsimi, Pâinea Bună este coaptă zilnic în brutăria proprie și face acum deliciul baghetelor și triunghiurilor Bite.

MESAJE DE LA ECHIPA BITE

IUBIM SĂ FACEM ASTA!
„Întodeauna am fost fascinați de abilitatea de a face oamenii fericiți și satisfăcuți prin gătit!”

Iosif si Echipa Bite Sandwiches

„Dorim să nu ne oprim niciodată să afectăm în SENS POZITIV o mulțime de oameni și viețile lor cotidiene. Mărturie stau cei 10 ani de activitate în toată țara și cei peste 3 milioane de clienți mulțumiți.”

Dan, Dinuța, Simona, Zoli

„Cea mai modernă și echipată unitate de catering vă stă la dispoziție. Certificările obținute vă asigură că mâncarea produsă în maximă siguranță respectă normele Europene pe tot parcursul lanțului.”

Ing. Producție Erika

„Din experiența noastră știm că livrarea mâncării proaspete, sănătoase, plină de nutienți și în siguranță generează satisfacție, creează confort și plus valoare la locul de muncă.”

Nutriționist Patricia

„Cooperarea cu producători locali și alegerea atentă a partenerilor ne ajută să oferim gust și siguranță produselor noastre. Asigurându-ne că normele se respectă și materiile prime sunt constante, putem oferi prospețimea necesară produselor.”

Tehnolog Dănuț și Șef materii prime Cornel

„Ne asigurăm că marfa ajunge la dumneavoastră la timp și în condiții de maximă Securitate.”

Florin, Bogdan, Vasile

Legătură

Pentru a lua legătura cu noi

vezi pagina de contact a companiei